Kodin automaatio- ja ohjausjärjestelmät

Luovilla sähköjärjestelmillä rakennukseen mukavuutta, yksilöllisyyttä, turvallisuutta ja energian säästöä.

Luova sähköjärjestelmä taipuu moneen

Luova sähköjärjestelmä taipuu monenlaisiin kohteisiin

Järjestelmä soveltuu erinomaisesti monenlaisiin kohteisiin. Asuinkiinteistöissä voidaan samoja järjestelmiä hyödyntäen toteuttaa yksittäisen kerrostaloasunnon valaistusohjaus siinä missä isomman omakotitalon ohjausjärjestelmät valaistuksesta kotiteatteriin jne..

Julkisella sektorilla voidaan järjestelmiä hyödyntäen toteuttaa neuvotteluhuoneen valaistuksen ja AV -laitteiden ohjaus siinä missä koko kiinteistönkin sähkötekniikan yms. ohjaaminen.

Langattomien ominaisuuksiensa ansiosta järjestelmiä on myös mahdollista asentaa helposti jälkikäteen, ilman kalliita ja usein epäsiistin näköisiä pinta-asennuksia.

Luovat Sähköjärjestelmät tuovat mukanaan helppoutta ja monipuolisuutta

Nykyaikaisessa ja modernissa kodissa valaistuksen määrä on noussut huomattavasti ja tämän lieveilmiönä myös kytkimiä ja muita ohjauslaitteita on paljon. Luovien sähköjärjestelmien avulla kytkimien määrä vähenee huomattavasti, koska pystytään toteuttamaan erilaisia valaistustilanteita (juhla, tunnelma, siivous yms.), jotka aktivoituvat yhdellä napin painalluksella.

Järjestelmät myös lisäävät turvallisuutta, sillä kotoa pois lähdettäessä voidaan yhdellä napin painalluksella sammuttaa koko asunnon valaistus ja lisäksi ohjata halutut pistorasiat jännitteettömiksi, jolloin päälle unohtunut silitysrauta tai kahvinkeitin ei pääse aiheuttamaan tulipaloa.

Luovia sähköjärjestelmiä pystytään ohjaamaan monipuolisesti perinteisillä painikkeilla, kosketusnäytöillä tai vaikkapa älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella.

Luovat sähköjärjestelmät tuovat helppouden
Suunnittelusta toteutukseen

Luovat sähköjärjestelmät suunnittelusta toteutukseen

Luova Sähkön kautta saat kaiken mitä tarvitset nykyaikaisen kotisi sähköistykseen. Toteutamme kohteesi suunnittelun, asennukset tarvikkeineen ja käyttöönoton yhtenä kokonaisuutena, joten sinun ei tarvitse kuin miettiä mitä kaikkia ominaisuuksia omalta järjestelmältäsi haluat. Projektin aluksi kartoitamme tarpeesi sähköjärjestelmien osalta ja tämän jälkeen suunnittelemme saatujen tietojen pohjalta kustannustehokkaimman ratkaisun kohteeseesi.

Luova Sähkö - turvallinen ja luotettava valinta

Haluamme panostaa palveluissamme avoimuuteen ja luotettavuuteen. Mielestämme asiakkaan tulee saada tietää jo suunnitteluvaiheessa, mitä hän tulee saamaan ja mitä vaihtoehtoja hänelle on tarjolla. Käytämme järjestelmissä ainoastaan sellaisia tuotteita, joille löytyy tarvittaessa varaosia myös tulevaisuudessa. Kauttamme saat myös realistisen hinta-arvion kohteesi sähköurakasta jo suunnitteluvaiheessa. Luova Sähkö kuuluu myös luotettava kumppani -ohjelmaan ja yrityksen tilaajavastuu tiedot on mahdollista tarkastaa tilaajavastuu.fi sivuston kautta.

Turvallinen ja luotettava valinta