Sähköasennukset yli kymmenen vuoden kokemuksella

Luova Sähkö toteuttaa sähköasennukset pienistä muutostöistä aina isompiin urakkakohteisiin saakka.

Luova sähköjärjestelmä taipuu moneen

Sähköasennukset kohteeseen kuin kohteeseen

Luova Sähkö toteuttaa sähköasennukset pienistä muutostöistä aina isompiin urakkakohteisiin saakka. Toteutamme kohteesi sähköasennukset ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten keittiöremontti tai uusi rakenteilla oleva kotisi. Luova Sähköllä on S2 -luokan sähköurakointi pätevyys, joka oikeuttaa sähköasennuksiin alle 1000V sähköjärjestelmissä.

Vianselvityksen ammattilainen palveluksessasi

Sähkölaitteistoihin tulee ajoittain vikoja ja niiden paikallistaminen on usein vaativaa. Käytössämme on ajantasainen mittauskalusto ja yli kymmenen vuoden työkokemus erilaisten vikaselvitysten toteuttamisesta. Käytössämme olevan huoltoauton tarvikkeistosta löytyy välineet yleisimpien sähkövikojen korjaamiseen ja näin viat saadaan pääasiassa korjattua nopeasti ja tehokkaasti.

Luovat sähköjärjestelmät tuovat helppouden
Suunnittelusta toteutukseen

Laadukkailla tarvikkeilla laadukas lopputulos

Käytämme tekemissämme sähköasennuksissa ainoastaan laadukkaita ja tunnettuja tuotemerkkejä, kuten ABB, Schneider, Berker, Gira yms. Toteutamme tekemiimme asennuksiin asianmukaiset käyttöönottomittaukset, sekä kohteen laajuudesta riippuen vaadittavat dokumentoinnit ja pöytäkirjat.

Kotitalousvähennyksellä säästöä remonttikuluihin

Muistathan, että vakituisen ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustöistä on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Myös sähköasennukset kuuluvat näiden töiden piiriin, joten työn osuudesta on mahdollista saada 2400 euron vähennys verotuksessa. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten puolisot voivat saada yhteensä 4800 euron vähennyksen.

Turvallinen ja luotettava valinta