Sähkösuunnittelu

Laadukkaalla sähkösuunittelulla viihtyisä ja energiataloudellinen koti.

Luova sähköjärjestelmä taipuu moneen

Käytännönläheistä sähkösuunnittelua

Luova Sähkö toteuttaa kohteesi sähkösuunnittelun olipa kyseessä sitten uusi lomamökkisi tai toimistosaneeraus. Yli kymmenen vuoden työkokemus käytännön asennustöistä antaa hyvät lähtökohdat kustannustehokkaalle ja käytännönläheiselle suunnittelulle.

Nykyaikaisilla välineillä laadukkaat suunnitelmat

Käytössämme on nykyaikainen ja ylläpidetty CADS Planner Electric suunnitteluohjelmisto, jonka avulla toteutamme asianmukaiset piirustukset kohteesi koosta riippumatta. Piirustuksien toimitukset onnistuu halutessasi sähköisinä PDF, DWG, DRW tiedostoina tai vaihtoehtoisesti paperisina dokumentteina.

Luovat sähköjärjestelmät tuovat helppouden
Suunnittelusta toteutukseen

Sähkökuvien digitoinnilla helppotta tulevaisuuden tarpeisiin

Onko kohteesi dokumentoinnit jääneet toteutuksen yhteydessä puutteellisiksi? Suomessa on lukematon määrä rakennuskohteita, joiden valmistumisen yhteydessä käyttäjälle on jäänyt sähköurakoitsijan tussilla tai lyijykynällä piirtämät/korjaamat dokumentit. Kauttamme onnistuu myös sähkökuvien puhtaaksi piirto ja muuntaminen sähköiseen muotoon, jolloin myös mahdolliset myöhemmät muutostyöt sähköjärjestelmään pystytään lisäämään asianmukaisesti kuviin.

Urakat haltuun piirtotyöt ulkoistamalla

Toteutamme myös sähkökuvien CAD -piirtoa aliurakointina muille sähköurakointiliikkeille. Yleisesti kaikkiin urakkamuotoisiin kohteisiin vaaditaan vähintäänkin toteutusaikaiset työpiirustukset, sekä luovutuspiirustukset urakan valmistuessa. Usein kuitenkin tilanne varsinkin pienemmillä urakoitsijoilla on, ettei yrityksellä ole käytettävissä suunnitteluohjelmistoa tai työvoimaa piirustuksien toteuttamiseen.

Turvallinen ja luotettava valinta